Programări la 0724.982.350

Despre noi

Dr. Cleopatra Coroabă

Coordonator Aqua Healing

Aqua Healing a luat ființă din dorința de a oferi o alternativă la practicile medicale curente ce au transformat medicina din știință în afacere, ignorând cu bună știință cel mai important principiu al medicinei “primum non nuocere” (în primul rand nu face rău). La Aqua Healing încercăm să integrăm într-un mod unitar atât perspectiva științifică, obiectivă a medicinei clasice cât și perspectiva holistică, naturală, minim invazivă a medicinei alternative. De aceea aici veți găsi atât metode și principii cunoscute de mult (uitate sau ignorate) de vindecare naturala, uimitoare prin simplitatea și eficacitatea lor, cât și terapii inovative, neconvenționale.

Scopul nostru este de a vă asista într-un mod holistic (corp-minte-suflet) în identificarea și remedierea cauzelor care stau la baza afecțiunilor pe care le aveți, de a vă asigura informațiile și suportul necesar pentru a vă asuma într-un mod conștient răspunderea în privința sănătății dumneavoastră și a vă transforma viața într-un mod pozitiv. Fiecare persoană este unică și necesita un tratament individualizat ce trebuie să ia în considerare nu doar simptomele fizice ci și factorii mentali, emoționali, genetici, sociali și spirituali și trebuie să identifice și să remedieze cauzele primare ce stau la originea acestor simptome.

“Sănătatea este mai mult decât absenta bolii”. Ea presupune ca în fiecare zi să ne aflăm la cele mai înalte nivele posibile pe toate planurile (atât fizic cât și mental, emoțional și spiritual) și este obținută printr-o nutriție corectă, sport, stil de viață echilibrat, emoții, gânduri și fapte pozitive.

Ani de Experiență

Ore de Colon HidroTerapie

Pacienți

Din proprie experiență, vă pot spune, că după 3 sesiuni te simți un alt om. Simți că zbori, că esti mult mai curat și gata pentru un nou început.  Este o curățare extraordinară pe care o recomand tuturor!


Ligia Pop, 

Autor, Raw Chef, Consultant Nutriție

 

Pin It on Pinterest

Share This