Programări la 0724.982.350

Colon Hidroterapia

Dr. Cleopatra Coroabă

Coordonator Aqua Healing

7   8_______________________________________

Telefon: 0724.982.350

Adresa: Str. Învingătorilor           nr. 31-31A, sc. 1, parter, ap. 2, interfon 2, sect. 3, Bucureşti

Program:

Luni-Vineri: 12:00-19:00

Sambata: inchis

Duminica: inchis.

Tarife Colon hidroterapie

1 ședință: 350 RON

3 ședințe: 950 lei

5 ședințe 1500 lei

10 ședințe 2900 lei

Abonamentele au valabilitate maxim 3 luni din momentul efectuării primei ședințe.

IMPORTANT:

Anularea programării se face cu minim 4 ore înainte, în caz contrar ședința se consideră efectuată.

Colon hidroterapia este o metodă alternativă de tratament ce restaurează și menține sănătatea colonului și implicit a întregului organism. Procedura presupune irigarea colonului cu apă purificată având ca rezultat îndepărtarea pe cale naturală a tuturor toxinelor depuse pe pereții acestuia, fără a fi nevoie de a apela la medicamente. Obiceiurile moderne de alimentație, produsele rafinate și procesate, mâncarea gătită în mod excesiv și devitalizată, lipsa unui aport optim de vegetale și apă, viata sedentară, stresul își pun amprenta asupra sănătății și calității vieții. Toate acestea afectează în primul rând sistemul digestiv și consecutiv celelalte organe de excreție (rinichi, plămâni, piele), sistemul imunitar și sistemul endocrin cu repercusiuni atât la nivel fizic cât și psihic sau emoțional.

Alimentele procesate, conservanții, coloranții și aromele sintetice, produsele rafinate (făina albă, zaharul etc), condimentele au un efect iritant asupra mucoasei intestinale generând producerea de mucus în exces ca mijloc de protecție. Acumulându-se, acesta se poate solidifica și se transformă într-o crustă aderentă la pereții colonului având ca rezultat o iritare și mai puternică a mucoasei, inflamație, încetinirea tranzitului intestinal, constipație, generarea de gaze și toxine ca rezultat al stagnării reziduurilor alimentare ce rămân un timp prea îndelungat în colon, proliferarea microorganismelor patologice și a paraziților și o absorbție deficitară a micronutrienților în sânge.

Sănătatea în general și în mod special sănătatea colonului depinde atât de alimentație ( ”suntem ceea ce mâncăm” ) cât și de eliminarea reziduurilor rezultate din procesul de digestie. Încă din cele mai vechi timpuri era cunoscut faptul că sănătatea și starea de bine depind de starea sistemului digestiv, medicii antici din toate culturile acordând o importanță deosebită menținerii unui colon curat și sănătos. În mod normal pasajul alimentelor prin tubul digestiv ar trebui să se producă în mai puțin de 24h dar, din păcate, în condițiile actuale de viață s-a ajuns la 48-72h sau chiar mai mult. O funcționare intestinală optimă presupune ca numărul vizitelor la toaletă să fie egal cu numărul meselor principale, acestea să se producă fără efort sau durere și în mod spontan (fără stimulente de tipul cafea, țigări, laxative etc).

Simptome și afecțiuni determinate de acumulările toxice la nivelul colonului:

-tulburări digestive: constipație, diaree, digestie lentă, distensie abdominală, flatulentă, colon atonic ( leneș), sindrom de intestin iritabil, ocluzie intestinală, inflamații (colite, recto colite, etc), colon spastic, disbioză, afecțiuni hepatice, diverticulită
-parazitoze intestinale: viermi, bacterii, fungi (datorită mediului toxic și aportului insuficient de nutrienți ce hrănesc bacteriile benefice, care la rândul lor țin sub control proliferarea celor patogene)
-tulburări metabolice și de excreție: imposibilitatea de a slăbi oricât de multe și drastice diete ai tine sau imposibilitatea de a lua în greutate, oscilații bruște ale glicemiei, sindrom de malabsorbție, edeme, celulită (toxinele se acumulează în celulele grase, forțând organismul să producă mai multe celule grase pentru a putea scoate din circulație excesul de toxine, protejând astfel organele importante)
-probleme dermatologice: acnee, psoriazis, eczeme, pete, cearcăne, riduri, transpirație excesivă sau urât mirositoare, îmbătrânire precoce a pielii (pielea este cel mai mare organ de excreție, orice dezechilibru al unuia sau mai multor organe excretorii le forțează pe celelalte să ii suplinească funcțiile)
-probleme osteo-articulare: artrită, reumatism, dureri
-oboseală cronică, nivele scăzute de energie, somnolență
-iritabilitate, depresie, schimbări bruște de dispoziție, migrene, dureri de cap
-afecțiuni imunologice: astm, alergii, imunitate scăzută, boli autoimune
-scăderea capacității de concentrare și de memorare, a clarității mentale și a abilităților cognitive
-disconfort sau durere pre-menstruală, menstruație neregulată.

Toate simptomele enumerate mai sus sunt ameliorate sau dispar cu ajutorul colon hidroterapiei și a unei diete adecvate.

De asemenea, această terapie este de un real folos persoanelor bolnave de cancer prin ajutorul dat organismului în eliminarea toxinelor rezultate din dezintegrarea tumorilor în cazul celor ce urmează un program metabolic de tratament sau a substanțelor toxice utilizate în cadrul chimioterapiei. O altă utilitate majoră a acestei metode este ca mijloc de pregătire pentru intervenții chirurgicale sau diferite metode de investigație (colonoscopie, rectoscopie, biopsii) asigurând o diagnosticare mai precisă și evitând stările de rău produse de ingestia diferitelor substanțe utilizate în mod curent.

Colon hidroterapia este o metodă blândă și naturală ce implică infuzia de apă purificată și dezinfectată în colon via rectum la o temperatură și presiune ce sunt permanent monitorizate pentru a fi la un nivel optim. Instrumentele ce intră în contact cu pacientul sunt de unică folosință eliminând orice posibilitate de contaminare. Întreaga procedură se realizează în sistem închis ceea ce permite ca întreg conținutul intestinal să fie transportat prin intermediul tuburilor direct către sistemul de evacuare fără nici un fel de miros dezagreabil sau alte situații ce ar putea să vă lezeze sensibilitatea.

În timpul tratamentului se introduce în colon apă filtrată și purificată, menținută la temperatura corpului, care umple treptat tot colonul și se realizează o serie de infuzii și evacuări însoțite de un masaj special la nivelul abdomenului pentru a facilita dislocarea materiilor aderente la pereții colonului și evacuarea lor. Această operațiune se repetă de mai multe ori, până când apa care se evacuează este curată. Durata unei ședințe este de circa 45 minute. La începutul ședinței inițiale vor fi discutate problemele dumneavoastră, vi se va face o evaluare a stării de sănătate și vi se vor explica etapele procedurii și indicațiile post tratament. Pe parcursul ședinței, dacă veți dori, veți primi sfaturi în privința nutriției.

Beneficii:
-curățarea și detoxificarea colonului de reziduuri (unele acumulate pe parcursul a foarte mult timp) și paraziți
-tranzit normal, regulat
-refacerea tonusului, formei și funcționarii normale a colonului
-stimularea și întărirea sistemului imunitar
-detoxificarea întregului organism
-absorbție normală a nutrienților în sânge
-creșterea energiei și a clarității mentale
-stare generala de bine, optimism
-ten luminos
-tratarea retenției hidrice și a celulitei
-controlul apetitului și al greutății
-funcționarea în parametri optimi a organismului
– reducerea distensiei și presiunii abdominale datorată balonării
– presiunea exercitată de către colon asupra organelor înconjurătoare este diminuată sau eliminată, facilitând funcționarea acestora
– îmbunătățirea calității somnului

Contraindicații
Hemoragii sau inflamații acute la nivelul colonului, hemoroizi în fază acută (dacă dor sau sângerează), cancer la nivelul colonului, aderențe pelviene, fisuri sau fistule anale, hernie abdominală, intervenții chirurgicale abdominale recente, sarcină după luna a treia, insuficiență cardiacă severă, insuficiență renală severă.

Din proprie experiență, vă pot spune, că după 3 sesiuni te simți un alt om. Simți că zbori, că esti mult mai curat și gata pentru un nou început.  Este o curățare extraordinară pe care o recomand tuturor!


Ligia Pop, 

Autor, Raw Chef, Consultant Nutriție

 

 

Pin It on Pinterest

Share This